Sminktetoválás

Napjainkban egyre többen küzdenek azzal a problémával, hogy nincs elegendő idejük arra, hogy szemöldökük, szemük, ajkuk tökéletesen pompázzon, valamint számos olyan élethelyzet adódhat, amikor nincs nálunk a szemceruza vagy a rúzs. Ki ne szeretne például a strandon, vagy az edzőteremben is fantasztikusan kinézni, anélkül, hogy előtte kisminkelné magát. Nem kell félned attól, hogy begyullad a szemed ha este nem mosod le sminked, hiszen ezt a víz nem oldja és ha reggel késésben vagy, nem kell azon aggódnod, hogy nem volt időd sminkelni.

A megoldás a fenti problémára a sminktetoválás, így szépségszalonom kozmetikai szolgáltatásai között elérhető a szemöldök tetoválás (microblading/ombre/púderes/gépi szálas/satíros technika), a szem felső és alsó tusvonálnak tetoválása, valamint az ajkak fél és teljes satírozása.

 

Műszempilla építés

Hazánkban elsők között végeztem el a szempilla építés alapjait, több mint 10 éve építek műszempillákat szépséggyár technikával, így szépségszalonom egyik fő profilja a műszempilla építés.

Szolgáltatásaim között megtalálható a Classic 1D szempillaépítés, amely során egy természetes szálra 1 műszempilla kerül applikálásra. Ezt a típust a természetes hatása miatt a visszafogottabb stílust kedvelőknek ajánlom, valamint azoknak akik korábban nem viseltek műszempillát.

Építek továbbá 2D műszempillát is, amely során egy természetes szálra 2 műszempillát applikálok azon vendégek részére, akik még inkább látványosabb hatást szeretnének elérni akár a hétköznapok, akár egy különleges esemény alkalmából.

Megtalálhatóak továbbá kínálatomban az extrém műszempillák is (flat pilla /kardashian szett/3-4D pilla), amelyek drámai és lehengerlő hatást keltenek.

 

Smink

Legyen szó nappali vagy natúr, esetleg alkalmi rendezvényre/fotózásra készített, vagy életed legnagyobb napjára alkotott menyasszonyi sminkről, szépségszalonom nem fog csalódást okozni számodra. Több mint 10 éve foglalkozom sminkeléssel így sminkoktatást is vállalok arra az esetre, ha te is szeretnéd ellesni azokat a praktikákat, amelyekkel otthon is el tudsz készíteni egy gyors, de szép sminket.

 

Masszázs

Kozmetikámban kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a vendégeim teljes testi és lelki felfrissülést kapjanak a kezelések során. Szolgáltatásaim közül így nem maradhat ki az arc-nyak-dekoltázs masszázs, valamint a prémium osztrák Sofri kozmetikumok használatával elvégzett hatóanyagos masszázs (letisztítás, peeling, ampulla színterápiás ultrahanggal történő bevitele, színterápiás masszázs).

 

Kozmetikai kezelések

Nagyon nagy szeretettel várom szépségszalonomban a fiatalabb generáció tagjait az úgynevezett tinikezelésre (letisztítás, peeling, vapozon, manuális tisztítás, tápláló és nyugtató maszk), hiszen a tini vendégek érzékeny bőrére kiemelt figyelmet kell fordítani.

Felnőtt vendégeim részére kozmetikámban tisztító kezelésre (letisztítás, peeling, vapozon, manuális tisztítás, fertőtlenítés, ampulla színterápiás ultrahanggal való bevitele, színterápiás masszázs, tápláló, nyugtató pakolás, gumimaszk), valamint növényi őssejt terápiás feltöltő kezelésre (letisztítás, növényi őssejtes hatóanyag bejuttatása, növényi hatóanyagos masszázs) van lehetőség.

A kozmetika széles palettáján megtalálható továbbá a Modellázs termo kezelés (más néven lifting) amely során letisztítom a bőrfelületet, majd a bőrtípusnak megfelelő prémium Sofri kozmetikumokat juttatok a bőrbe, majd a kezelést modellázs maszk felhelyezésével zárom le.

 

Festés

Azon vendégeim részére, akik nem kedvelik a műszempillát, valamint idegenkednek a kozmetikai tetoválásoktól (szemöldök tetoválás) az alábbi szolgáltatásokat biztosítja a kozmetikám:

Szempilla és szemöldökfestés, amelynek eredménye a hangsúlyos és gyönyörű szempilla és szemöldök, amelyek öltöztetik az arcot, annak teljes karakterét is meghatározzák.

 

Füllyukasztás

A füllyukasztás esetén mindig steril körülményeket biztosítva igyekszem fájdalommentesen a fül lyukaszását gyorsan végrehajtani, a fülbevalót pedig a szolgáltatás keretei között kozmetikám biztosítja.

 

Tartós szőrtelenítés - tűs epiláció 

Az arc, valamint az áll területén megjelenő megerősödött szőrszálak igen sokunknak okoznak kellemetlenséget és ezen szőrszálak otthoni eltávolítása sok esetben jár fájdalommal és kellemetlen mellékhatásokkal (gyulladással). Kozmetikámban fájdalommentesen szabadítalak meg ezektől a kellemetlen helyeken lévő szőrszálaktól. Általában a gépi szőrtelenítéseknél az ideális a sötét szőr – világos bőr párosítás. Ennél az eljárásnál egyáltalán nem befolyásolja az eredményességet a szőröd vagy a bőröd színe, akár az ősz szőrszálakat is el lehet tüntetni.

 

A kozmetikai szektor is egy olyan iparág, amelyet igen erősen meghatároz a technika fejlődése. A Beautysalon létrehozásakor megfogadtam, hogy az új tecnológiákat figyelemmel fogom kísérni és alkalmazni fogom azokat a vendégeim teljes testi és lelki feltöltődése érdekében. 2019 óta kozmetikámban elérhető a MagicPolar rádiófrekvenciás (RF) kezelés.

A Magicpolar a legfejlettebb valódi hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban és kezelésérzetben is messze túlmutat elődjein. Mivel az energia az elektródák között közvetítődik, kizárólag a célterületen koncentrálódik. Egyenletes és átfogó energiaeloszlása kiküszöböli a pontszerű hőkoncentrációt, ezáltal nagyobb energiamennyiség vihető be kellemes kezelésérzet mellett, vagyis maximalizálható a hatékonyság. 3-féle méretű kezelőfejével a bőr különböző rétegeibe vihetünk be kontrollált energiát.

Két típusú kezelés közül lehet választani:

az egyiknél az arc és a nyak, a másiknál az előbbi két testrész mellett a dekoltázst is érinti a kezelés. Lehetőség van továbbá egy alkalmas kezelésre, valamint öt alkalmas kezelésre is, az utóbbi esetén egy kezelést ajándékba ad szépségszalonunk.

Alkalmazási terület: Bőr rugalmasság és feszesítés, arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció, zsírbontás, méretcsökkentés, narancsbőr kezelés, fejbőr fiatalítás, hajnövekedés serkentés.

 

Gépi (MagicPolar) rádiófrekvenciás kezelések

Sokan vannak úgy vele, hogy nem szeretnek a borotvával vesződni, de a gyantázástól pedig tartanak, mert korábban volt néhány kellemetlen élményük a szőrtelenítés ezen válfajával. A kozmetikámban nincs mitől tartanod, szakavatott kezek között, ellazulva szabadulhatsz meg a nem kívánt szőrzettől, majd akár heteken át élvezheted, hogy bőröd sima és esztétikus. A gyantazás hatására a szőrszálak a közhiedelemmel ellentétben nem erősödnek, hanem számuk és erősségük csökken, valamint a szőr növekedésekor nem okoz szúrós, viszkető, kellemetlen érzést.

Szépségszalonomban lehetőséged van a szemöldök igazítás/bajuszvonal, fülkagyló/orr, áll- arc terület/hónalj, mellkas, kargyanta/láb térdig/comb, teljes láb, hát, bikinivonal, valamint teljes intim gyantára is.

 

Gyantázás

A Derma Roller kezelés egy új, hatékony eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatásra, amelynek két célja van, egyrészt a kollagén termelésének serkentése, valamint a hatóanyagok bejuttatásának elősegítése a bőr megfelelő rétegeibe. Kozmetikámban választhatod az egy alkalmas dermarolleres kezelést, valamint a három és öt alkalmas bérletek valamelyikét. 

A dermarolleres kezelés az első olyan kezelés, amellyel kíméletesen, rövid idő alatt hatékonyan alkalmazható:

tág pórusú bőrre; aknés hegekre; seborrhoeas bőrre; bárányhimlő után visszamaradt apró hegekre; idősödő bőrre, apró ráncokra, dohányzó ráncokra; terhességi csíkok (stria) elhalványítására; pigmentfoltokra, hyperpigmentációra; cellulit csökkentésére; hajhullás megállítására, zsírosodás, korpa megszüntetésére.

 

Dermaroller