Magamról

2009-ben végeztem, mint kozmetikus az Erzsébet Királyné Szakiskolában. A képzés utolsó évében sminktetováló vizsgát is tettem, ami egy hihetetlenül kedves alkotó munka a számomra. Hazánkban elsők között végeztem el a szempillaépítés alapjait. Pályafutásom első éveiben rá kellett jönnöm arra, hogy a kozmetika vendégei számára úgy tudom a legjobb szolgáltatást nyújtani, hogy munkám során csakis prémium kategóriás termékeket használok.

 

Így ismertem meg a munkám során az osztrák Sofri kozmetikumcsaládot.  2012-ben megalapítottam a Sofri Cosmetics Kft-t és váltam a Sofri termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójává, 2020 óta pedig már webáruházat is működtetek a hazai vásárlók számára. Az elmúlt 12 évben rengeteg tapasztalattal gazdagodtam több kozmetika tulajdonosaként és a hivatásáért rajongó kozmetikusként. Munkám során nem csak a bőrrel, hanem magával az emberrel is foglalkozom, hiszen a legfontosabb visszaigazolás számomra, ha Te elégedetten, széles mosollyal távozol tőlem.

 

 

Beautysalon by Anna Visnyár

Szeretettel üdvözlök minden látogatót és vendéget a Beautysalon by Anna Visnyár szépségszalon - kozmetika weboldalán. Először is köszönöm, hogy megnézted a honlapomat és bízom benne, hogy valamely kozmetikai szolgáltatásom elnyerte a tetszésedet, így nem csak a virtuális térben, hanem személyesen a szépségszalonban is találkozni fogunk hamarosan. A Beautysalon Budapest szívében az V. kerületben, a Széchenyi Lánchídtól 200 méterre található. Korábban több kozmetika tulajdonosaként megtapasztaltam a nagyobb, „futószalag” elven működő szolgáltatás árnyoldalát, így 2015-ben a Beautysalon kialakításánál a cél egy központi helyen található, barátságos, prémium szolgáltatásokat megfizethető áron biztosító szépségszalon létrehozása volt.

 

Nálam minden vendégre jut idő és a kezelések során teljes testi lelki felüdülésben részesülhetnek. A munkám során kiemelt figyelmet fordítok a prémium minőségű kozmetikumok használatára, így az osztrák Sofri prémium kozmetikumok által szépülhettek a kozmetikában, amely termékeket mint a Sofri kizárólagos hazai disztribútoraként működtetett webáruházamban megvásárolhattok. elsők között végeztem el a szempilla építés alapjait, több mint 10 éve építek műszempillákat szépséggyár technikával, így szépségszalonom egyik fő profilja a műszempilla építés. Legyen szó a természetes hatású  calasic 1D, vagy a kimondottan drámai megjelenést biztosító 2D pillákról, valamint a különleges alkalmakra készített lehengerlő 3-4D pillákról.

 

gallery/w3
gallery/w2