A nyár nemcsak a fürdőruhákról, és szandálokról szól, hanem a napszemüvegekről is. Hiszen nem lépünk ki minden nap ugyanabban a ruhában az ajtón, kell, hogy az outfit többi része is passzoljon.

Most mutatunk nektek három olyan napszemüveg márkát, amik nemcsak nagyon menők, hanem általuk a világ is szerethetőbb hely lesz.

Toms

A cipőiről méltán híres Toms márka nem csak a lábbelik miatt lehet érdekes. 2011-ben született az ötlet, hogy napszemüveg kollekciójukkal segítsenek a rászorulók látásának javításában, így bővítve a One for One modellt. Mindenféle típus és szín megtalálható náluk, úgyhogy biztosan sikerül választani. Városi rohangáláshoz, vagy strandra is tökéletesek, ráadásul mennyivel jobb érzés úgy viselni valamit, hogy tudod, segítettél valakinek!

WeWood

Az olasz márka először karórákat álmodott meg ipari nyesedékfából, majd piacra dobták napszemüvegeiket is, melyek szára szintén fából készül, habár ezt csak nagyon közelről lehet megmondani. Minden egyes darab után elültetnek egy fát, amivel közelebb kerülnek céljuk megvalósításához, miszerint 2020-ra elérjék az 1 milliomodik ültetést. Akár férfi, akár női szemüveget keresel, náluk találsz megfelelő darabot. Azt pedig ugye nem kell ecsetelni, mennyire fontos az erdőink védelme?