Minden lány imádja a ruhákat és ez alól én sem vagyok kivétel. A szép ruhák a gyengébbik nem képviselőit még nőiesebbé, kecsesebbé és bájosabbá varázsolják.

De elegáns ruhából is rengeteg féle létezik: hétköznapi viselet, üzleti, koktél, esküvői, estélyi, de még otthoni is. Ami engem illet, legjobban ezek közül az estélyiket szeretem. Ha egy lány magára ölt egy estélyit, azonnal hercegnőnek érezheti magát, az adott esemény legszebbjének legyen szó akár egy bálról, egy egyszerűbb estélyről, vagy akár egy nagyszabású esküvőről.

Nemrég rábukkantam Saiid Kobeisy estélyi ruha kollekciójára. Ez a divattervező elképesztő tehetséggel van megáldva, így talán nem csoda, ha neve az egész világon ismert és elismert.

Divatos estélyi ruhák

Saiid Kobeisy új estélyi ruha kollekciójának üzenete gondolkodásra késztet. A divattervező így nyilatkozott: „Ragadd meg azt a harmonikus szépséget, ami benned lakozik és hagyjad, hogy te légy a vörös szőnyegek igazi szupersztárja.” A hamisítatlan nőiesség az a közös elem, ami áthatja a divatguru összes remekművét.

A szerkesztőséget is megihlették a világhírű divatterező ruhakölteményei, ezért összeállítottunk olvasóinknak egy listát, amelyben Saiid Kobeisy legszebb estélyi ruháitekinthetőek meg. Ezeket szemlélve eláll majd a lélegzeted!

1. Egyszerűen nem találok szavakat arra, hogy mennyire gyönyörű és elbűvölő ez a ruha!

2.

3. Saiid Kobeisy divattervező kollekciójában a klasszikus vonal is helyet kap, csakúgy, mint az ultramodern. Mindegyik nőies a maga módján.

4.

 

5. A libanoni tervező nemrég mutatta be új és ugyancsak hihetetlenül gyönyörű kollekcióját, melyben esküvői ruhák találhatóak.

A könnyed és többrétegű szoknyák, a csábítóan hosszú uszály, rengeteg hímzés és csipke minden lányt elvarázsol majd. Megmondom őszintén, én is egy Saiid Kobeisy által tervezett esküvői ruhában szeretnék férjhez menni.

6.

7. Azt hiszen, ha Hamupipőke ma élne, pont ebben a ruhában menne a bálba.

8.

9. Gazdag hímzés és gyöngyök felhasználásával készült díszítés, szoknyák olyan hátsó résszel, mint egy sellő farka, csipke, köpenyszerű felsőrész, no, és persze az uszály! Saiid Kobeisy nem változik, már ami a női szépségéhez való különös vonzalmát illeti.

10.

11. Ez egyszerűen csodás, ugye?

12.

13. „Öltöztessed fel a benned szunnyadó dívát egy ilyen ruhába, és te lehetsz az est legszebbje” – mondja divattervező. És ebben tökéletesen igaza van!

14.

15. Egy ilyen ruha ideális megoldás egy születésnapi ünnepre, vagy egy zajos bulira egy divatos klubban.

16.