Sajnos ezekkel még idén is találkozunk.

Fokhagymagerezdek

Amikor egy rövidnadrágról már nem tudjuk eldönteni, hogy valóban sort-e vagy inkább övre hasonlít, akkor valószínűleg meg kell kímélnünk tőle az utca emberét. A férfiak szerint sem dögös a fenékvillantás, az ízléstelen találóbb kifejezés. Sem a nyári kánikula, sem pedig “az egyszer élünk, de akkor nagyon” ékesszólás nem kifogás erre a ruhadarabra (maximum a fesztiválszezon, de akkor is megfontolandó).

View this post on Instagram

Для крутой одежды не нужны бесконечные стразы Сваровски или золотые ярлыки с неба, Достаточно интриги, комфорта и качества. Шортики Swift с высокой посадкой на талии, суперстильные, плотные, лёгкие. Только у нас и ни где больше P.S. Рваный дизайн выполнен исключительно песком! 4.900. Размеры не все. Заказать WhatsUpp+79538258852 или в direct ОТЗЫВЫ -> в ленте ✈ Доставка в течение недели! ПОЛНЫЙ КАТАЛОГ НАЛИЧИЯ (2018) => @Jeans.torn #ДжинсовыеШорты #шортыДжинсовые #рваныеШорты #JeansShorts #шорты #шортыЖенские #jeansShort #шортыСПБ

A post shared by ДЖИНСЫ РВАНЫЕ (@jeans_torn) on

Légy szemüveg

Tény, egy csomó nagy márka dobja még mindig piacra ezeket a verziókat. Azonban nagyon kétezres évek feelingje van, sőt nem is áll jól túl sok mindenkinek. Inkább válassz egy menő szárral ellátott, macskaszemes vagy tükrös lencsés darabot, azzal a fesztiválokon is arathatsz és ezernyi fazonban kaphatóak.

Ez a kontraszt nem vagány

Lehet, hogy a retró trendek harsogtak a kontrasztos melltartó-blúz kombóért, de mára leáldozott a csillaguk, mégis rengetegen esnek bele ebbe a divatgödörbe. Ideje hozzáadni a “ma is tanultam valamit” szekcióhoz, hogy nem veszünk fel fekete fehérneműt/trikót fehér felsőhöz (bocs a túltolt “f”-ekért), átlátszó alá pedig pláne nem.

A váll nélküli mel ltartós szitu

De miért? Kérdezné Fluimucil Ábel, és hasonlóképp kamillázunk mi is, amikor egy pántokkal megspékelt, váll nélküli felső halad el mellettünk az utcán. A dögös szabású blúz pont attól lenne csábos, hogy teljesen szabad utat ad a vállnak, de a plusz pántokkal be lehet biztosítani a ciki belépőt.