Azt tudjuk, hogy a színeknek hőmérsékletük, van, és hatással vannak a hangulatunkra. Tudtad azonban, hogy a rólunk alkotott képet is megágyazzuk vele? Mutatjuk!

 

Azzal, hogy milyen színű ruhában jelenünk meg különböző helyeken, befolyással van arra, milyen jelzőket csatolnak hozzánk az emberek. Ez az első benyomás szempontjából nagyon fontos, hiszen ez csak hihetetlenül nehezen megváltoztatható, így a színek megfelelő kiválasztásával könnyebbé teheted az életed! Válaszd ki melyik szín illik legjobban randira, állásinterjúra, hiszen ezzel befolyásolhatod azt, milyen embernek képzelnek.

1.) Fekete – a komoly

Kezdjük azzal a színnel, amiből minden nő gardróbjában található mindenféle ruhanemű: a feketével. Pszichológiai kutatások azt igazolják, hogy a színes társaival ellentétben a fekete komolyságot sugall, tekintélyt parancsol. Ha ilyen szettben jelensz meg intelligensnek, és céltudatosnak fognak tartani. Nem véletlen, hogy számos külföldi oktatási intézmény is használja ezt a színt az egyenruhájában!

2.) Piros – az erő

A piros a hatalom és a szenvedély színe. Ha ilyen ruciban jelensz meg, mindenképpen felhívod magadra a figyelmet! Az élénk színeket az emberek automatikusan energiával, mozgalmassággal és izgalommal párosítják. Ha az első randira keresed a tökéletes szettet segítünk: a férfiakra pozitív hatással van ez a szín, stimuláns rájuk nézve!

3.) Kék – bizalom

A kék szín megbízhatóságot és bizalmat sugároz. Mindenképpen ez a legjobb szín, ha épp állásinterjúra tartasz, hiszen a jövendőbeli munkáltatóid instant megbízhatónak fognak tartani. A kék színhez kapcsolódik továbbá az intelligencia és a hatékonyság is, így ennél jobb színt nem is választhatsz. Nyugalmat is közvetít.

4.) Lila – királyi

Régen királyi, és előkelő emberek hordtak lila színt, mert ennek az előállítása drága volt. A szín jelentése megmaradt a köztudatban, így magától értetődik, hogy ez a szín kifinomultságot, luxust és eleganciát sugároz. Persze ki nem hagynám a sorból a gazdagságot sem.

5.) Rózsaszín – nőiesség

Hirdetés