Booking.com

Kezdjük azzal, hogy szegény sivatagi rókák nem azért jönnek a világra, hogy aztán lakásban tartott házikedvencként végezzék. Pláne nem egy olyan gazdival, aki nem érti, hogy vannak olyan állatok, amelíek ragadozók, és húst kell enniük, különben elpusztulnak.

A sivatagi rókák a természetben rágcsálókat, rovarokat, madarakat, nyalakat ejtenek el, és ha tehetik, tojást is esznek. Étrendjük kilencven százalékát állati eredetű táplálék, tíz százalékát növények teszik ki. Ha fogságban élnek is, akkor is sok állati fehérjére van szükségük.

Sonia Sae vegán blogger úgy gondolta, hogy ez brutális, ezért Jumanji nevű rókáját vegán diétára fogta.

Így nézett ki Jumanji, amikor Sonia megvásárolta

Hamarosan megjelentek a helytelen táplálás okozta egészségügyi problémák, a kalcium és a taurin hiánya miatt szívproblémák léptek fel, és az állat szaporító szervrendszere is károsodott.

Így néz ki most

Jumanji emellett bőrbetegséggel küzd, Sonia bevallása szerint az állat félig megvakult, és spontán görcsrohamok gyötrik.


Lapozz a következő oldalra a cikk folytatásához a hirdetés alatt, de ha nem több oldalas, akkor csak nézd meg további cikkajánlatunkat! Köszönjük, hogy itt vagy!