Booking.com

A cicanadrágnak évek óta nagy divatja van, de sokan nem tudják, miként kell hordani, hogy ne legyen nevetséges. Íme a szabályok.

1. Fenékhatár

A leggingst rövid pólóval kombinálni tilos, hacsak nem vagyunk húszévesek és modellalkatúak, akkor is csak módjával. Egyébiránt szigorúan hosszú felsőrésszel szabadna hordani a cicanadrágot, ami legalább a feneket fedi. Ezt a szabályt azzal is ki lehet bekkelni, ha a derekunkra kötünk egy pulóvert, de sajnos ez is csak a nagyon vékony nőknek áll jól, a nagyobb fenekűeknek még nagyobb tomport csinál.

Ruhához is nyugodtan húzzunk harisnya helyett télen leggingst, ha buliba megyünk.

2. Nyitott cipővel tilos

Hacsak nem otthonkaként hordjuk, akkor nyitott cipővel, például flip-floppal, Birkenstockkal egyáltalán nem ajánlatos húzni a lábra feszülő ruhadarabot. A legnőiesebb körömcipővel, de hidegben magasszárú csizmával is nagyon kecses.

3. Mintákkal, színekkel csak óvatosan

Lehet, hogy unalmas a fekete, de ha nincs nagyon vékony lába, akkor csak óvatosan a mintás és színes cicanadrággal, ugyanis mindenképp vastagítani fogja a lábat. Ugyanitt tehát jó megoldás lehet azoknak a cingár lányoknak, akiket állandóan megszólnak a virgácsaik miatt.


Lapozz a következő oldalra a cikk folytatásához a hirdetés alatt, de ha nem több oldalas, akkor csak nézd meg további cikkajánlatunkat! Köszönjük, hogy itt vagy!