Booking.com

A sztároknak a ruháit, stílusát sokszor bemutatjuk nektek, ám a sminkjükről valamivel kevesebb szó esik, ha csak nem egy nagyobb eseményről van szó. Most viszont megnézzük, Rihanna mivel emeli ki az arcát!

Riri jó pár éve szerepel már a rivaldafényben, ezért szép számmal akad róla olyan fotó, amelyekből lehet szemezgetni. Mivel saját sminkmárkája is van, közösen a Fenty Beauty branddel, így kézenfekvő, hogy ő legyen az első, akinek az outfitjei után a makeup stílusát is kivesézzük egy kicsit.

 Egy csipetnyi arany

Nos, Riri barna bőréhez egyértelműen tökéletes színválasztás az arany szemsmink. Az már csak hab a tortán, hogy ez ráadásul a zöld szemét is gyönyörűen keretezi és kiemeli. Az arany sminkhez szinte kötelező a vörös rúzs, így a végeredmény egy tökéletesen kivitelezett megjelenés lett.

Cicás hétköznapok

Azt könnyen észrevehetjük, ha sminkes fotókat keresünk az énekesnőről, hogy a cicás tusvonal szinte a védjegye. Oly’ annyira, hogy a hétköznapokon is előszeretettel viseli, amit abszolút meg is értünk, mert nagyon jól illik a szemformájához ez a tusvonal.


Lapozz a következő oldalra a cikk folytatásához a hirdetés alatt, de ha nem több oldalas, akkor csak nézd meg további cikkajánlatunkat! Köszönjük, hogy itt vagy!